Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از فعالان رسانه‌ای استان سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان درگیر یک بی کفایتی بزرگ در سطح دیپلماسی است. بسیاری از مسئولان دولت باید در رابطه با ترک فعل خود محاکمه شوند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو_محمدجواد سمیعی؛ جنس بی‌توجهی‌ها با یکدیگر متفاوت است. برخی از آن‌ها ناشی از عافیت طلبی و برخی دیگر صرفا از این جهت است که چون عده ای صدایی بلند و رسا ندارند، مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان امروز مردم سیستان و بلوچستان هم همینگونه است. در روزهایی که تمام حواس‌ها بعد از طرح صیانت از فضای مجازی به سمت خوزستان است، این سیستان و بلوچستان است که جز صدای خس خس نفس‌هایش چیزی از آن به گوش نمی‌رسد.

 

امروز خبری مبنی بر یک طوفان در سیستان و بلوچستان منتشر شد مبنی بر این که در پی وزش بادهای ۱۲۰ روزه و پراکنده شدن ریزگردها طی روزهای اخیر در منطقه سیستان، تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش‌های مختلف منطقه وارد شده است. در همین راستا در روزهای اخیر بیش از ۵۰۰ نفر از مردم منطقه به بیمارستان مراجعه کرده‌اند که حدود ۱۰۰ نفر آنها در پی نیاز جدی به خدمات درمانی بستری شده‌اند.

 

منطقه سیستان به علت موقعیت جغرافیایی خاص خود هر ساله میزبان این مهمان ناخوانده است. طوفان‌های 120 روزه که وقتی قرار باشد اتمسفر این استان آغشته به گرد و خاک باشد، قرار است خیلی مشکلات بزرگی را به همراه داشته باشد.

 

جالب ترین نکته این است که این وضعیت زیست محیطی استان سیستان و بلوچستان متعلق به امروز و دیروز نیست. پیش بینی این طوفان‌ها هم که هر ساله در یک بازه مشخص قرار است میهمان این استان باشد، طبیعتا ساده است. سوال مهم و اساسی که در این نقطه مطرح می‌شود این است که چرا با وجود قابل پیشبینی بودن این موارد تمهیدات لازن جهت بهبود شرایط در نظر گرفته نشد؟

 

مجتبی جهان تیغ از فعالان رسانه ای استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: این روزها که بحران بی آبی خوزستان تیتر یک اخبار است، در این گوشه کشور، استان سیستان و بلوچستان به مراتب شرایط بدتری را دارد. این استان به دلیل حجم بالای ریزگردهایی که در هوای خود دارد، بیشترین آمار بیماران تنفسی کشور را به خود اختصاص داده است. همچنین رتبه اول بیماری سل متعلق به این استان است. دریاچه هامون به کلی خشک شده است و تا کنون طرح های آب رسانی یا شکست خورده اند  و یا از کارایی لازم برای احیا این دریاچه برخوردار نبودند.

 

وی ادامه داد: چیزی که بعضا مردم این استان را آزرده خاطر می‌کند، تبعیضی است که ممکن است در رابطه با حل مشکلات آن‌ها رخ دهد. به طور مثال برای مشکل ریزگردهای مناطقی مثل خوزستان و اهواز، مسئولین حتی با کشوری مثل عراق هم رایزنی کرده اند تا این مشکل در آن استان حل شود. ولی سوال اساسی این است که تا چه اندازه تلاش، برای باز پس گیری حق‌آبه این استان از کشور افغانستان شده است؟ بسیاری از مسئولین از جمله وزیر امور خارجه باید در رابطه با ترک فعل خود محاکمه شوند. بنا بر آمارهای موجود اکثر مناطق استان سیستان و بلوچستان با مشکل آب مواجه هستند و بسیاری از روستاهای این استان هنوز که هنوز است با تانکر آبرسانی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان طوفان شن آلودگی هوا افغانستان استان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگ‌راه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی استان، عطاالله اکبری با بیان اینکه ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است، اظهار کرد: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم‌مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش‌آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم می‌سازد اما راه‌های این خطه به‌ویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است، زیرا باعث تسریع حمل‌ونقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می‌شود.

کد خبر 751630

دیگر خبرها

  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد