Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، صادق حقیقی پور امروز جمعه ۳۰ خردادماه در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص قطعی آب در بعضی از مناطق اهواز، اظهار کرد: یکی از دلایل قطعی آب در مناطق مختلف اهواز گرمای شدید هوا بوده که در ساعات پیک مصرف به سیستم توزیع آب شوک وارد می‌کند.

وی افزود: ایراد و نواقصی در شبکه توزیع آب وجود دارد که باید با تلاش مضاعف آن‌ها را برطرف کرد؛ این اقدامات پیشگیرانه باید در زمستان انجام می‌شد که به دلیل مشکلات فاضلاب و درگیری با آن موضوع به انجام نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آبفا خوزستان با بیان اینکه در مدت اخیر به دلیل گرما هوا، کارکرد مداوم و حداکثری تجهیزات و تأسیسات، مرتب دچار سوختگی شده و یا پمپ‌ها از مدار خارج می‌شوند، گفت: مناطق مختلفی دچار کمبود آب و قطعی آن هستند، این مناطق اولویت‌بندی شده که گلستان در اولویت اول قرار دارد.

حقیقی پور ادامه داد: شرکت آبفا خوزستان در مناطقی مانند منبع آب، حصیرآباد، علی‌آباد، پاداد شهر و سایر نقاطی که از قطعی آب رنج می‌برند سعی بر بهبود وضعیت آن‌ها دارد.

وی با بیان اینکه آب شرب به‌اندازه کافی در اهواز تولید می‌شود، گفت: شبکه توزیع آب در برخی مناطق دچار نقص‌هایی است. علاوه بر آن ممکن است در روزهایی منابع تولید آب دچار مشکل شوند، ولی در اکثر مواقع در شرایط پایداری به سر می‌برند.

مدیرعامل آبفا خوزستان اضافه کرد: سعی بر این است در شرق اهواز با احداث و تجهیز خروجی‌های آن به شیر گلوب ولو فشار آب این مناطق به‌خصوص منبع آب و حصیرآباد بهبود یابد.

حقیقی پور با اشاره به تصفیه‌خانه علی بن مهزیار در شرق اهواز، گفت: این تصفیه‌خانه اضطراری بوده و در حال اورهال و تعمیر تجهیزات آن هستیم.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی قطعی آب در غرب اهواز مناطق پردیس ۱ و ۲، شهرک دانشگاه، گلستان و شهرک برق است، افزود: علاوه بر تصفیه‌خانه شماره ۲ کیان‌آباد که تأمین‌کننده آب اصلی این مناطق است تصفیه‌خانه گلستان نیز وجود دارد که عملیات لایروبی آن از هفته گذشته شروع شده است.

مدیرعامل آبفا خوزستان در ادامه مطلب فوق عنوان کرد: فیلتراسیون تصفیه‌خانه گلستان نیز مشکل داشت که در حال اورهال سازی و نوسازی تجهیزات هستیم تا شبکه توزیع آب در منطقه گلستان تقویت شود.

حقیقی پور بیان کرد: پروژه اصلاح شبکه گلستان نیز در دستور کار بود که به دلیل اختلافاتی با شهرداری به تعویق افتاد و به‌زودی این اختلافات رفع و پروژه انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: شبکه توزیع آب اهواز به‌خصوص گلستان متناسب با جمعیت و توسعه شهرسازی رشد و نوسازی نداشته که یکی از دلایل اصلی قطعی آب همین موضوع است.

مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: مناطق جنوبی شهر اهواز از تصفیه‌خانه گروه ملی استفاده می‌کنند که مشکلاتی دارد و طی قراردادی با گروه ملی قرار شد لایروبی، نوسازی و بازسازی ایستگاه‌های پمپاژ و فیلتراسیون برای بهبود وضیعت آب این مناطق انجام شود که تمام‌ هزینه‌ها نیز توسط شرکت آبفا خوزستان پرداخت می‌شود.

حقیقی پور با اشاره به مصرف بالای آب به دلیل گرما و مسائل بهداشتی مربوط به کرونا، افزود: از همشهریان تقاضا داریم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و در راستای این کار می‌توان آبیاری فضای سبز، بلوارها، پارک و میدان‌های شهری در روز که پیک مصرف آب است به نیمه شب انتقال داد.

وی تأمین آب شرب مردم را ضروری دانست و اظهار کرد: تصفیه‌خانه گلستان و گروه ملی باید اورهال اساسی شده و تعمیرات لازم در تصفیه‌خانه کوت عبدالله نیز انجام شود‌.

مدیرعامل آبفا خوزستان بیان داشت: مبالغ‌های هنگفتی که هزینه می‌شود از محل درآمد و منابع جاری شرکت آب و فاضلاب خوزستان بوده که نیازمند پرداخت به‌موقع قبوض توسط مردم برای تأمین منابع این پروژه‌ها است.

وی مشکل دیگر قطعی آب را در شبکه توزیع اعلام کرد و گفت: شبکه توزیع اهواز ۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر و قدیمی بوده که به دلیل ساخت‌وسازها و آسفالت خیابان‌ها بعضی از شیرآلات خط و تجهیزات زیر آن‌ها پنهان و بسته شده‌اند.

حقیقی پور یادآور شد: طی چند رو گذشته مشکل آب خیابان یکم و پنجم حصیرآباد حل شد که در گذشته کمتر از ۲ ساعت آب داشتند.

وی ادامه داد: شبکه آب زنده و پویا بوده و با رسیدن آب به منطقه‌ای و حل مشکل آن ممکن است منطقه دیگری دچار مشکل شود.

مدیرعامل آبفا خوزستان تصریح کرد: اهواز نیاز به اصلاح حداقل ۶۰۰ کیلومتر از شبکه توزیع در نقاط بحرانی دارد و اگر سالی ۲۰۰ کیلومتر از آن انجام شود این کار ۳ سال زمان می‌برد که همراه آن کارهای فاضلاب نیز وجود دارد.

حقیقی پور در پایان ضمن درخواست از مردم برای پرداخت به‌موقع قبوض و درآمدهای حاصل از آن برای اصلاح شبکه توزیع، گفت: مشترکین غیرمجاز نیز با آن‌ها همکاری شده و به‌صورت اقساط اشتراک آب به آن‌ها تعلق می‌گیرد تا مدیریت شبکه توسط آبفا بهتر انجام شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آبفا خوزستان مدیرعامل آبفا خوزستان شبکه توزیع آب تصفیه خانه انجام شود حقیقی پور قطعی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

عطاء اله اکبری در گفت وگو با ایسنا، افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • بارش باران در اهواز