Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، متن نامه عبدالحمید عبایی حسنی به شرح زیر است:

ریاست محترم مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر ساعدی

با سلام و دعای خیر

احتراما به استحضار می رساند براساس ماده 112 قانون برنامه ششم توسعه و بند یک ماده 68 قانون خدمات کشوری حق بدهی آب و هوا به صورت حداکثری به کارکنان دولت شاغل در استان خوزستان پرداخت خواهد گردید و بر این اساس حقوق کارشناسان 25 درصد و مابقی شاغلین  20درصد رشد خواهد داشت و همچنین در دستورالعملی دیگر براساس همین ماده حق (جنگی) درصد اضافه حقوق بابت مناطق جنگی استان خوزستان به اکثر حقوق بگیران سازمانها و نهادها در استان خوزستان تعلق گرفته و پرداخت آن ابلاغ گردیده، اما متاسفانه در این ابلاغیه ضعیف ترین و آسیب پذیرترین اقشار جامعه در استان خوزستان یعنی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی خوزستان در نظر گرفته  نشده و عملا حذف گردیده اند و به دنبال آن، موجی از نارضایتی و تبعیض را در جامعه هدف در این استان بروز و ظهور نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهت استحضار مجمع محترم نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی که در مرکز قانونگذاری کشور حضور دارید بیشتر از هر کس دیگر از جایگاه و شرایط ویژه استان خوزستان در کشور مطلع هستید و یکی از پارامترهای گفتمان دولت تدبیر و امید و مجلس شورای اسلامی در اجرای عدالت و توسعه پایدار، توجه ویژه به معیشت مردم و اقشار ضعیف آسیب پذیر و کم درآمد بوده و هست. وجود شرایط نامساعد اقلیمی، گرد و غبار، گرمای طاقت فرسای بالای 50 درجه، بحران آب و تورم افسار گسیخته و شرایط موجود اقتصادی کشور، جامعه بازنشسته و سالمند را بیشتر از سایر اقشار تحت فشار مضاعف روحی و روانی و کمر آنها را در زیر بار مشکلات و دغدغه های زندگی خم نموده و از طرفی بدلیل شرایط آب و هوایی  سالمندان و بازنشستگان در معرض انواع بیماری های قلب و عروق، آسم و آلرژی، استرس و اضطراب مزمن قرار خواهند گرفت که به نوبه خود هزینه های درمان و مراجعات آنها را نیز به مراکز درمانی چند برابر نموده است. موضوع ابلاغیه طرح مذکور  به منظور حق بدی آب و هوا و ماندگاری افراد در استان خوزستان و جلوگیری از مهاجرت به دلیل شرایط سخت آب وهوایی در این استان بوده. اینک جای سوال اینجاست که آیا بدی آب و هوا صرفا شاغلین و کارکنان دولت را در معرض ابتلا به بیماریها و تحمل فشارهای ناشی از شرایط سخت و نامساعد اقلیمی قرار می دهد؟ یا جامعه سالمند و بازنشسته را؟ پاسخ به این سوال بسیار ساده است که قطعا بازنشستگان و سالمندان بیشتر از سایر اقشار در مضیقه هستند و تاب مقاومت در برابر این شرایط را ندارند و از طرفی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در استان خوزستان در هشت سال دفاع مقدس در این استان ساکن بودند و در زیر بمباران دشمن در واحدهای صنعتی جانانه مقاومت کردند و هرگز چرخ صنعت در این استان متوقف نگردید.

 لذا اگر حق مناطق جنگ زده به این قشر آسیب پذیر تعلق نگیرد ظلمی مضاعف در حق این جامعه مستضعف و صبور اعمال گردیده است.

مجمع نماینگان محترم! یادمان نرود که بازنشستگان امروز همان جوانان پرشور و انقلابی دیروز بودند که سال های سخت و طاقت فرسا در جبهه و جنگ و سنگر کار و تولید در پشت جبهه صادقانه و بی ریا به این مرز و بوم خدمت کردند، لذا دور از انصاف است که هم اکنون اینگونه در معرض انواع گرفتاریها و تنگناها قرار گیرند و از اختصاص حق بدی آب و هوای 25 درصدی به استان خوزستان حذف گردیده و محروم گردند.

دولت محترم همه ساله در فروردین ماه ضریب افزایش حقوق را برای شاغلین و بازنشستگان بطور یکسان اعلام و اعمال می نماید که فرد بازنشسته تا فروردین سال دیگر ریالی اضافه حقوق نخواهد داشت، ولی شاغلین در طول سال از افزایش حقوق های موردی برخوردارند، نمونه بارز آن همین اختصاص 25 درصدی بدی آب و هوا، و حق مناطق جنگی به شاغلین در استان خوزستان است که به نوعی تبعیض ناروا در نادیده گرفتن سهم بازنشستگان در این طرح است. مگر بازنشستگان در این استان زندگی نمی کنند؟. اگر گرد و غبار است اگر گرما هست اگر تورم است اگر اجاره بها سنگین است و اگر شهریه دانشگاه است اگر هزینه های درمانی و هزاران اگرهای دیگر وجود دارد تنها مختص شاغلین در این استان نیست، فشار بیشتر را بازنشستگان تحمل می کنند. یک فرد شاغل در زمان اشتغال از حقوق، مزایا، اضافه کاری، مأموریت و سایر پاداشها در سازمان مطبوع خود برخوردار است، اما بازنشستگان به محض بازنشسته شدن از تمام این مزایا محروم می گردند و تنها مستمری دریافتی تامین اجتماعی بدون هیچگونه مزایایی برای آنان باقی میماند و هیچگونه منبع درآمد دیگری ندارند.

از مجمع نمایندگان محترم و مردمی استان در مجلس انتظار و استدعا داریم که امید ما بازنشستگان را به ادامه زندگی آرام و بی دغدغه پس از 30 سال خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی میسر سازند و حق بدی آب و هوا و مناطق جنگ زده را محقق نمایند.

همانطور که مستحضرید بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان خوزستان صبورترین و نجیب ترین مردمان این دیار هستند که علی رغم داشتن مشکلات معیشتی و پائین بودن سطح درآمد همواره پایبند به انقلاب و نظام بوده و حضور چشمگیر و حداکثری در صحنه انقلاب خصوصا در  انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخاب شما نمایندگان محترم داشته و هرگز برای مطالبات به حق خود لب به اعتراض باز نکردند و با درک شرایط حساس کشور سختیها را به جان و دل خریدند و تحمل نمودند.

کانون بازنشستگان و مستمری بگیران استان خوزستان با 195 هزار بازنشسته و مستمری بگیر و  به همراه 22 کانون شهرستان های تابعه بعنوان نماینده منتخب جامعه بازنشستگان و مستمری بگیران استان خوزستان بدون ایجاد جنجال و حاشیه سعی نموده است مطالبات این عزیزان را بصورت اصولی و از طریق مراجع قانونی و با سعه صدر پیگیری نماید.

از شما نمایندگان محترم و معزز  انتظار و استدعا داریم اقدامات  لازم را جهت لحاظ کردن 25 درصد حق بدی آب و هوا و همچنین حق مناطق جنگ زده به بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی ساکن در استان خوزستان بعمل آورید.

در خاتمه توفیقات روزافزون شما نمایندگان ملت را از درگاه خداوند منان مسئلت می نمائیم.

عبدالحمید عبائی حسنی رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان خوزستان و بازرس کانون عالی کارگران بازنشسته کشور

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۹۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند

 امتیاز ویژه‌ای که برخی از جوانان از آن برخودار هستند، حائز شرایط بودن برای دریافت یک وام ازدواج دیگر از صندوق بازنشستگی کشوری است.

به گزارش اقتصادآنلاین، صندوق بازنشستگی کشوری در سال‌های اخیر طی ۸ مرحله اقدام به پرداخت وام ازدواج به فرزندان بازنشستگان کرده است که در تازه‌ترین مرحله، مبلغ وام ازدواج فرزندان بازنشستگان به ۳۵ میلیون تومان رسیده است.

این وام شامل فرزندانی است که عقدنامه آنها در بازه زمانی اول فروردین ماه ۱۳۹۸ (۱۳۹۸/۱/۱) تاکنون ثبت شده و حداقل یک بار در درگاه خدمات الکترونیکی صندوق ثبت نام کرده‌اند.

شرایط دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان

صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرده که تسهیلات ازدواج صرفاً به ازدواج اولیه فرزند تعلق می‌گیرد و اگر فرزند بازنشسته برای بار دوم ازدواج کند وام ازدواج به او تعلق نمی‌گیرد و در صورتی که پدر و مادر هر دو مشترک صندوق باشند، صرفاً یک فقره تسهیلات به فرزندان ایشان پرداخت می‌شود.

اقساط وام ازدواج فرزندان بازنشسته‌های کشوری در سال جاری دقیقا ماهی یک میلیون و ۶۰ هزار و ۶۰۶ است. البته به خاطر کارمزد ۴ درصد، بابت قسط اول، سیزدهم و بیست‌وپنجم یعنی ماه‌های ابتدایی هر سال رقم دیگری از متقاضیان وام ازدواج بازنشسته‌های کشوری دریافت می‌کنند.

طوری که در ماه اول رقم اقساط وام ازدواج بازنشسته‌های کشوری یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است و این عدد در ماه‌های سیزدهم و بیست‌وپنجم به‌ترتیب حدود ۹۳۳ هزار تومان و ۴۶۶ هزار تومان است.

نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان

متقضایان برای دریافت این وام باید به یکی از دو نشانی www.sabasrm.ir و www.cspf.ir مراجعه کرده و نسبت به ثبت نام و بارگذاری اصل مدارک موردنیاز اقدام نمایند.

پس از اتمام مهلت ثبت نام، سوابق متقاضیان از جمله مجموع وام‌های دریافتی، بهره‌مندی از سایرتسهیلات، میزان حقوق و راستی آزمایی مدارک ارسالی و اعمال شرایط پیش گفته شده مورد بررسی و اولویت بندی قرار گرفته و بر اساس میزان اعتبار تخصیصی توسط بانک عامل، «واجدین شرایط» تعیین و اسامی در سامانه اعلام می‌شود.

برای دریافت دو وام ازدواج محدودیت وجود دارد؟

همانطور که اشاره شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان یک وام مضاعف بر تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج است که به کلیه ایرانیانی که برای اولین بار ازدواج می‌کنند تعلق می‌گیرد.

در واقع اگر یک فرزند بازنشسته کشوری ازدواج کند، می‌تواند از هر دو وام بدون آنکه محدودیتی برای او ایجاد شود استفاده کند.

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان ۳۵ میلیون تومان است در حالیکه تسهیلات قرص‌الحسنه ازدواج بنا بر شرایط سنی زوج یا زوجه می‌تواند ۳۰۰ میلیون یا ۳۵۰ میلیون تومان باشد.

در واقع در سال ۱۴۰۳ طبق تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وام ازدواج برای زوج‌های زیر ۲۵ و زوجه‌های زیر ۲۳ سال، ۳۵۰ میلیون تومان است و به افراد بالای ۲۵ سال وام ازدواج ۳۰۰ میلیونی تعلق می‌گیرد.

نکته‌ای که در خصوص وام ازدواج فرزندان بازنشستگان و تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج وجود دارد این است که تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به افرادی که بعد از ۱۴۰۱/۱/۱ ازدواج کرده‌اند تعلق می‌گیرد، در حالیکه وام ازدواج بازنشستگان به فرزندان بازنشستگانی که بعد از ۱۳۹۸/۱/۱ ازدواج کرده‌اند اعطا می‌شود.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد
  • عدد نهایی حداقل «حقوق» بازنشستگان مشخص شد
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان؛ افزایش ۱۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان/ افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟ کف و سقف جدید حقوق اعلام شد
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش