Web Analytics Made Easy - Statcounter

گذران زندگی در هوای گرم با دمای بین 50 تا 54 درجه سانتی گراد طاقت فرساست لذا مردم خوزستان از دولتمردان انتظار دارند تحمل آب و هوای خاص خوزستان را با قبض های نجومی غیر قابل تحمل تر از وضع فعلی نکنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازاهوازنوین: آب و هوای خوزستان در هفته اخیر به طرز بی سابقه ای گرم شده است تا آنجا که اگر حتی برای ساعاتی وسایل سرمایشی خاموش شوند دچار گرما زدگی خواهیم شد چه برسد به اینکه ساعاتی نیز برق منطقه قطع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که گذران زندگی در هوای گرم با دمای بین ۵۰ تا ۵۴ درجه سانتی گراد طاقت فرساست لذا مردم خوزستان از دولتمردان انتظار دارند تحمل آب و هوای خاص خوزستان را با قبض های نجومی غیر قابل تحمل تر از وضع فعلی نکنند.

در هفته های گذشته خبرهایی افزایش قیمت برق در تابستان اعلام و گفته شد : نرخ هرکیلووات ساعت برق متناسب با میزان مصرف مشترکان محاسبه می شود؛ به این معنی که نرخ هر کیلووات ساعت برق برای مشترکانی که کمتر از ۱۰۰ کیلووات ساعت مصرف می کنند، کمتر از مشترکانی است که بیشتر از ۱۰۰ یا ۲۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف می کنند، در فصل تابستان تعرفه میان باری از ساعت ۷ صبح تا ۱۹ شب، تعرفه اوج بار از ساعت ۱۲ تا ۱۶ و ۱۹ تا ۲۳ (با توجه به نوع مشترک) و تعرفه کم باری از ۲۳ شب تا ۷ صبح محاسبه و لحاظ می‌شود.

صورت حساب مصرفی برای مشترکان تجاری و سایر مصارف بابت مصارف ثبت شده در اوج بار با نرخ ۶۵۵ ریال به ازای هر کیلووات ساعت ثبت شده در اوج بار به عنوان اضافه پرداختی و برای مصارف ثبت شده در زمان کم باری به میزان ۳۲۷.۵ ریال به ازای هر کیلووات ساعت به عنوان تخفیف زمان کم باری محاسبه می‌شود‌.

با این اوصاف مشترکان خوزستانی سازمان آب و برق جزو آن دسته از مشترکان پر مصرف بوده در پیک مصرف خواهند بود و هزینه برقشان براساس تعرفه اوج بار سه برابر مشترکان کم مصرف براساس تعرفه کم باری محاسبه خواهد شد.

همچنین در برخی استانهای دیگر نظیر سیستان و بلوچستان و وضعیت آب و هوایی مشابه با خوزستان کاهش تعرفه اعمال شده و در خوزستان به عمل شاهد چنین مساله نیستیم . همانند سالهای گذشته خوزستانی ها هستند و تابستان داغ و قبوض برق داغترحمید چیت چیان وزیر نیرو در روزهای گذشته در حاشیه سفر به خوزستان گفته : برنامه ای برای کاهش تعرفه برق در استان خوزستان نداریم ،تلاش شده تا تعرفه برق در استان‌ها به صورت عادلانه و با توجه به شرایط هر منطقه وضع شود،خوزستان با توجه به شرایط ویژه‌اش از گذشته دارای پایین‌ترین تعرفه برق بوده است و برنامه‌ای برای کاهش این تعرفه نداریم.

این در حالی است که مردم خوزستان در تابستان گذشته به دلیل استفاده ناچارا مداوم از وسایل سرمایشی با قبوض برق مبالغ بالا مواجه گشته لذا انتظار میرود وزارت نیرو به دلیل گرمای بی سابقه تابستان امسال خوزستان را بسیار ویژه و کمتر از تعرفه عنوان شده توسط وزارت نیرو برای خوزستان در نظر بگیرند زیرا بسیاری از دهک های پایین خوزستان توانایی پرداخت قبوض بالای ۱۵۰ هزار تومانی را ندارند و ناچارا به دلیل صرفه جوی گرما را به جان بخرند و ساعاتی از روز را از وسایل سرمایشی استفاده نکنند.

علیرغم اینکه انتظار میرفت این خواسته بر حق مردم خوزستان توسط نمایندگان خوزستان که ۱۰نفر آنان در کمیسیون انرژی به طور خاص و ویژه شود صبح امروز فاطمه حسینی نماینده مردم تهران، طی سخنانی در رابطه با گزارش کمیسیون انرژی در خصوص بحران اخیر قطعی آب،‌ برق و مخابرات در استان خوزستان خواستار اصلاح تعرفه های آب وبرق خوزستان شد.

وی افزود :به نظر می‌رسد بخشی از حق درآمدهای هر یک از قراردادهای نفت و گاز در این مناطق برای رفع اثرات مخرب زیست محیطی هزینه شود و تعرفه‌های آب و برق استان خوزستان به ویژه در سه‌ماه تابستان نیز باید اصلاح شود.

به گزارش اهوازنوین : کاهش تعرفه های آب و برق خوزستان به ویژه در ماههای گرم سال کمترین و ناچیز ترین خدمات دولت به استانی است که در برابر استخراج بی رویه نفت و آلایندگی هوا و ریزگردها نفسی برایشان نمانده لذا از دولت روحانی انتظار میرود در شرایطی که مردم خوزستان کلا هوا ندارند، لااقل در گرما هوایشان را داشته باشد.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۴۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه سیاسی به نرخ تعرفه لوکوموتیو در ادوار گذشته

تین نیوز

نماینده مالکان لوکوموتیو و دبیر کارگروه لوکوموتیو انجمن صنفی حمل و نقل ریلی با بیان اینکه در گذشته به نرخ لوکوموتیو از جنبه سیاسی نگاه شده است، تصریح کرد: نگاه سیاسی به موضوع نرخ تعرفه لوکوموتیو باعث شد تا مدیران اسبق با فرافکنی یا آن را به شورای رقابت یا به وزارت راه و شهرسازی یا جای دیگر ارسال کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، بهیار صنوبری مدیرعامل نیروی کشش ریلی پرس و نماینده مالکان لوکوموتیو و دبیر کارگروه لکوموتیو انجمن صنفی حمل و نقل ریلی با انتقاد از عملکرد مدیران عامل سابق راه آهن در رسیدگی به مشکلات مالکان لوکوموتیو، گفت: متاسفانه مدیران عامل سابق راه آهن به موضوعات لوکوموتیو نگاه اقتصادی نداشتند.

صنوبری اظهار کرد: هر چند زنده ماندن بخش خصوصی در سرمایه گذاری لوکوموتیو و ادامه دادن این مسیر کاملا به نرخ تعرفه بستگی دارد؛ اما در گذشته، به نرخ تعرفه لوکوموتیو از جنبه سیاسی نگاه شده است.

وی تصریح کرد: مدیران عامل اسبق راه آهن به موضوع نرخ تعرفه لوکوموتیو بیشتر به دید سیاسی نگاه می کردند و عملا این موضوع باعث می شد تا موضوعات اقتصادی کنار گذاشته شده و به آن توجه لازم انجام نشود.

صنوبری تاکید کرد: نگاه سیاسی به موضوع نرخ تعرفه لوکوموتیو باعث شد تا مدیران اسبق با فرافکنی یا آن را به شورای رقابت یا به وزارت راه و شهرسازی یا جای دیگر ارسال کنند تا بدین گونه از تعیین نرخ عادلانه تعرفه شانه خالی نمایند.

مدیرعامل نیروی کشش ریلی پرس خاطرنشان کرد: به همین جهت است که امروزه شاهد این هستیم که در حالی، صاحبان بار و کالا نرخ های شان را مرتب افزایش می دهند؛ اما نرخ لکووموتیو و نرخ حمل و نقل راه آهن به طور سالانه تعیین می شود که این موضوع عین ظلم مضاعف است.

وی با بیان اینکه مالکان لوکوموتیو خواهان تعیین نرخ تعرفه متناسب با هر فصل و به طور ۳ یا ۴ ماهه هستند، عنوان کرد: خوشبختانه مدیرعامل راه آهن نیز به همین نتیجه رسید و در سال گذشته این اتفاق افتاد و هم سهم راه آهن و هم سهم لکوموتیو افزایش پیدا کرد.

صنوبری تصریح کرد: به این ترتیب صاحبان بار نیز هزینه های حمل و نقل ریلی را در قیمت تمام شده شان خواهند دید و آن را لحاظ خواهند کرد. اکنون عددی که این شرکت ها از مجموع درآمد خود بابت هزینه حمل و نقل ریلی پرداخت می کنند، از ۱۵ درصد سال های گذشته، به ۷ و بعد ۶ و بعد به ۳ و در حال حاضر به یک درصد رسیده است.

به گفته مدیرعامل نیروی کشش ریلی پرس، سرکوب نرخ تعرفه لوکوموتیو به قیمت از بین رفتن این صنعت تمام می شود.

حجم ویدیو: 76.13M | مدت زمان ویدیو: 00:06:43 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نگاه سیاسی به نرخ تعرفه لوکوموتیو در ادوار گذشته
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۹ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ قیمت بیت‌کوین صعودی شد؟
  • بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
  • نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۸ اردیبهشت؛ ثبات قیمت سکه طی ۲۴ ساعت گذشته
  • نفت با فراز امیدوار شد، فولاد هر روز بدتر از دیروز!
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • ساعت پخش زنده بازی سپاهان و استقلال خوزستان‌ + پخش آنلاین